Veelgestelde vragen

Contact ons!

Heb je na het lezen van onderstaande vragen nog meer vragen of zijn er onduidelijkheden? Elke dag staan wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Mail naar ons op info@jcintermediair.com of bel 06-19202320.

Contact

Faq werknemer

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Ben je ziek? Dan ben je verplicht dit uiterlijk één uur voor aanvang van je werk bij je opdrachtgever te melden. Je moet dit uiterlijk vóór 09:00 uur in de ochtend doen.
Werk je in het weekend of ’s nachts? Spreek dan onze voicemail in. Deze verplichting staat ook in de ABU cao (de cao die voor jouw werk van toepassing is).

Krijg ik loon bij ziekte?

Ja, 90% van je loon over het gemiddelde aantal uren dat je hebt gewerkt in de laatste 13 weken voor de week waarin je ziek bent geworden. Dit geldt voor de dagen dat je normaal gesproken gewerkt zou hebben.

Hoe wordt de hoogte van mijn loon bepaald?

Om te bepalen wat je salaris is, wordt er gekeken naar je functie bij de opdrachtgever waar je geplaatst wordt. In de cao die van toepassing is op dat bedrijf staat daar in het algemeen een beloningsregeling bij. Wij schalen je dan in aan de hand van drie functiekenmerken: het soort werk dat je doet, de kennis, ervaring en vaardigheden die je ervoor nodig hebt, en de mate van zelfstandigheid waarin je werkt.

Hoeveel vakantiedagen krijg ik per jaar?

25 vakantiedagen per jaar op als je fulltime (40 uur per week) werkt. Als je een heel jaar werkt dan is dit gelijk aan 5 weken vakantie. Werk je minder uren per week? Dan bouw je naar rato op.

Werk je als vakantiekracht? Dan heb je recht op 20 vakantiedagen per jaar. De opbouw wordt over ieder uur dat je werkt berekend en wordtsteeds bij iedere nieuwe loonstrook opgeteld. De stand van je vakantiedagen vind je onderaan je loonstrook in de kolom ‘rechten’ of in het online portaal op het beginscherm.

Faq werkgever

Hoe begeleidt J.C. Intermediairbureau haar uitzendkrachten als ze aan het werk zijn?

De dagelijkse begeleiding op de werkvloer ligt bij jou als opdrachtgever. We spreken natuurlijk wel evaluatiemomenten af met zowel jou als de uitzendkracht om te kijken of alles goed gaat.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op meerdere manieren te bereiken. Elke maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar op 06-19202320 of via de mail naar info@jcintermediair.com

Welke marges/tarieven hanteert J.C. Intermediairbureau?

Dat hangt af van de functie die er vervult gaat worden. Vooraf wordt er een afspraak gemaakt om het tarief en de omreken factor te bespreken.

Hoe werkt de verloning van uitzendkrachten?

In samenspraak met de opdrachtgever wordt het uurloon van de uitzendkracht bepaald. Vervolgens geeft de uitzendkracht de uren door via een online systeem. De opdrachtgever keurt ze goed en wij zorgen voor de correcte uitbetaling van het loon.

Schrijf je in bij ons

Ben jij ook opzoek naar jouw droombaan? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven